The teams of 2017

Mirai Management (Artist Management – English Stream)

‘Mirai Management’ is an artist management agency that was established to help artists with a lot of character and creativity further their career. We want to give artists power through knowledge, instead of taking that away from them. In doing so, we’d like to prepare them for the future. We inspire to diversify the music industry with our artists and give them a platform to express themselves.

Young Art Productions (TV)

Wij zijn Young Art Productions, het productiebedrijf waarbij de opdrachtgever zich thuis zal voelen. Als bedrijf ontwikkelen wij televisie formats voor verschillende platformen. Wij zijn jong, fris en altijd bezig met maatschappelijke trends die gekoppeld kunnen worden aan onze formats. De wereld denkt voornamelijk in zwart-wit en daarom willen wij ons als bedrijf richten op het grijze gebied. Wij staan voor kwaliteit, integriteit en creativiteit. Be Young with Us!

Eventi (Events)

Eventi organiseert evenementen naar wens van de klant, maar met eigen creatieve draai. Het team van Eventi werkt met een open houding en overweegt zo elke opdracht die toekomt.

Debbie Smiles (Artist Management – English Stream)

We are Debbie Smiles, an artist management agency and label. Consisting of Patrick James Foetisch, Robert Meyer-Thaut and Dimitri Richard, this independent company was founded by three students based in Haarlem, the Netherlands.

With the common love of music, Debbie Smiles offers affordable and feasible services to upcoming artists in a fair and mutually beneficial fashion. These services include (but are not limited to); branding, professional recording, merchandising, the making of a music video as well as the booking for a main showcase event.

TVision Productions (TV)

TVision Productions is een jong en fris productiebedrijf dat zich richt op online content in het ‘infotainment’ genre. TVision Productions richt zich op het maken van toegankelijke en kwalitatieve content waarbij we de kijker informeren, amuseren en inspireren.

Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!

Captive Motion (TV)

Captive Motion is een videoproductiebedrijf vanuit Rookie Entertainment. Captive Motion heeft een projectleider, Manon Spronk, een marketing manager, Mikal Sas, een financieel manager, Arnout Hilhorst, een juridisch manager, Cas Spiertz en een creative manager, Peter Niesink.

‘Captive’ staat voor het ‘vasthouden’ van de kijker en ‘Motion’ staat voor beweging in de vorm van filmpjes, opnames en video’s.

Onze diversiteit doch samenhorigheid maakt ons een sterk team.
Met de kennis en tools die wij in huis hebben, hebben wij het in ons om het beste product af te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Wij zien Rookie Entertainment als een mega kans en wij zullen er alles aan doen om er het beste uit te halen!

DamSom Management (Artist Management – English Stream)

Why this name?
Dam – Short for Amsterdam. Our city of focus. Som – Portuguese for “Sound”. Together makes DamSom. Amsterdam Sound.

We are a team of 5 Artist Managers looking to find and help unknown, talented, and unique artists and musicians in Amsterdam and the surrounding area take their first steps into fulfilling a promising career. We see ourselves as a stepping stone for these artists in helping them get to the next level.

All 5 of us come from unique cultural backgrounds and hold interests in various amounts of different music scenes and cultures. However, we all share the same goal and objective, while at the same time, we also have networks within a wide variety of musical genres.

We are focused on providing our clients with several basic Artist Management services, including:
– Marketing and Promotion
– Concert Consultation and Booking
– Single Production and Release
– A Showcase

We hope we can provide our clients these services with great quality but to do this will require great effort, concentration, and enthusiasm on our part. If we can provide these basic services, we certainly hope to offer more services in the future!

Forward Productions (TV)

Forward Productions is een productiemaatschappij bestaande uit 5 enthousiaste, jongvolwassen meiden. Wij staan voor het produceren en bedenken van nieuwe, verfrissende, creatieve formats met een unieke draai. Wij streven naar voortuitgang en willen ons onderscheiden van concurrenten door actief, avontuurlijk, stijlvol en zorgvuldig werk af te leveren. Daarnaast zijn wij gedreven om realistische en betaalbare formats te creëren.

Creative Energy (TV)

Wij zijn Creative Energy; een jong, dynamisch maar vooral flexibel bedrijf. Creative Energy is een audiovisueel productiebedrijf wat zich voornamelijk richt op online content.

Creative Energy heeft als doel om hoogopgeleide studenten van 18 tot en met 25 jaar te amuseren en informeren door middel van vermakelijke televisieprogramma’s met een humoristisch randje. De content die geproduceerd wordt zij fris en vlot gemonteerd, waardoor de kijker graag zijn aandacht er bij houdt.

Wij zijn Creative Energy: Creating the right energy.

De TV-Brouwerij (TV)

De TV-Brouwerij is tot stand gekomen door een groep enthousiaste studenten op de Media en Entertainment Management-opleiding te Haarlem. Door middel van het leerwerkbedrijf Rookie Entertainment willen wij ervaring opbouwen in het echte werkveld. Wij willen met alle professionele faciliteiten en technologieën die tot onze beschikking staan producties neerzetten van hoge kwaliteit.

Wij staan voor frisse, verassende en vernieuwende mediaproducties.                                                            Wij zijn De TV-Brouwerij, vers uit de ketel!

LOS Events (Events)

LOS Events is een evenementenbureau dat zich met volle focus richt op het ontwikkelen van nieuwe concepten en het organiseren van evenementen. LOS Events houdt zich bezig met verschillende soorten evenementen namelijk: publiekelijke- en zakelijke- evenementen of goede doelen.

Wij zijn een jong creatief bedrijf, bestaande uit vier studenten. Hierdoor verloopt de communicatie makkelijk en gezellig binnen het bedrijf en naar buiten toe. Tevens houden wij ons bezig met de opkomende trends en willen we deze ook toepassen om zo nieuwe creatieve concepten voor evenementen te ontwikkelen.

LOS Events zet zich 100% in om te zorgen dat de gasten ‘LOS’ gaan op onze evenementen.

Take Over Productions (TV)

Take Over Productions is een televisieproductiebedrijf in Haarlem dat voor elk bedrijf met elk budget een goed eindresultaat kan produceren.

Wij zijn een jong ondernemend bedrijf dat een goede sfeer, de mogelijkheid tot ontwikkelen, saamhorigheid en onderlinge samenwerking hoog op het prioriteitenlijstje hebben staan.

De klanten kunnen bij ons niet alleen terecht voor televisieproducties, maar ook zijn wij gespecialiseerd in kleinere producties. Hier kan hierbij gedacht worden aan promotievideo’s en aftermovies van bijvoorbeeld een evenement.

Creative Student Events (Events)

Creative Students Events of kortgezegd CSE is een jonge dynamische onderneming die zich ten volle inzet. Wij geloven dat wij uw wensen kunnen vervullen door het leveren van frisse ideeën, een goede en duidelijke samenwerking, eerlijkheid en doorzettingsvermogen.

We zijn jong maar hebben allemaal eigen kwaliteiten die wij inzetten en benutten. We zijn ons bewust van onze sterktes maar ook van onze zwaktes en zullen hier ook op inspelen. We kennen elkaar en weten dat wat wij afleveren van hoge kwaliteit is. Altijd.

Wij denken ‘out of the box’ en geven een verfrissende blik op evenementen en andere problemen. The sky is the limit. Uw creatie opvullen en uw wensen vervullen is ons motto. Geen opdracht is ons te groot en onze inzet zal niet verslappen. Wij zijn betrouwbaar en om met ons in zee te gaan is een keuze waarvan niemand spijt zal krijgen!

CSE, uw bedrijf.