AC&F

AC&F Events is een evenementenbureau dat is opgezet voor Rookie Entertainment Group. Het bedrijf is opgericht door ons, 5 studenten die erg geïnteresseerd zijn in het organiseren van evenementen. Ons bedrijf focust zich op kunst, cultuur en entertainment. Wij willen daarom graag evenementen organiseren die een mix zijn van deze drie elementen.

Bkind Events

BKind Events is een innoverend en creatief evenementenbureau, gespecialiseerd in muziekevenementen voor goededoelenorganisaties. Het evenementenbureau bestaat uit vier studenten van de Media en Entertainment Management studie: Jaap, Dana, Mike en Quincy. Buiten muziekevenementen organiseren wij ook andere evenementen in dienst van de klant. Wij richten ons met onze evenementen vooral op maatschappelijk betrokken jongeren. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!

BroMotion

BroMotion staat voor visie, creativiteit en vriendschap in een professioneel jasje. Elke klant wordt gezien en behandeld als een partner omdat wij geloven dat samenwerking van essentieel belang is voor een perfect eindproduct. Dit in combinatie met onze expertises op verschillende vlakken, maakt ons sterk en onderscheidend waardoor wij het aantrekkelijkste product op de markt kunnen leveren voor een jonge doelgroep (15 t/m 25 jaar)We opereren onder de naam BroMotion. Bro is een afkorting voor het Engelse woord ‘brother’ en betekent hechte vriend. Motion staat voor beweging (lopen etc.), maar kan ook opgevat worden als beweging in beeld: denk dan bijvoorbeeld aan slowmotion of stopmotion. De combinatie van deze 2 woorden staat voor vier vrienden die de kijker bewegend beeld brengen.

Creative Eye

Wij zijn Creative EYE, een video productie onderneming, die zich richt op het maken van promotievideo’s voor externe opdrachtgevers. Wij streven naar kwaliteit, effectiviteit en creativiteit. Creative EYE produceert promo video’s voor externe opdrachtgevers. Creative EYE streeft er naar om een groot marktaandeel te creëren binnen de branche waar wij ons in bevinden. Het doel is om kwalitatieve video’s te produceren met effectieve doeleinden op een creatieve wijze.

Dare To Dance

Dare 2 Dance is een organisatie die bestaat uit vijf enthousiaste studenten. Door onze gezamenlijke interesse hebben wij een team gevormd en is Dare 2 Dance opgericht. Wij gaan een uniek feest genaamd Nightstay neerzetten in Beachclub Lust! te Vinkeveen waarbij wij de zomer naar de winter gaan halen. Bij dit feest zal dance muziek centraal staan en het restaurant omgetoverd worden tot een gave feestlocatie. Ook organiseren wij een gezellige pub quiz voor de tweedejaars.

Digital Dynamics

Digital Dynamics maakt televisieprogramma’s met humor, maar met een serieuze ondertoon. Wij maken producties op korte termijn voor jongeren en jongvolwassene met onderwerpen die inspelen op de huidige maatschappij. Ons team werkt met een taakgerichte cultuur. We maken daarbij gebruik van een platte organisatie.

EDGE

Wij zijn ‘EDGE’, een projectteam dat de nieuwe generatie Hip Hop artiesten een platform wilt geven. Door middel van een EP, videoclips en ‘cyphers’ willen wij de artiesten hun krachten laten bundelen en ervoor proberen te zorgen dat zij samen een groter bereik krijgen. Het EP krijgt ook een releaseparty, waar alle artiesten ook op zullen treden.

Event Next Door

Event Next Door is opgericht door 6 gemotiveerde studenten van Hogeschool Inholland met de doelstelling om unieke feesten te organiseren, waaronder feesten in een Amerikaanse style. De doelgroep van onze feesten zijn jongeren met de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar. De muziek genre zal bestaan uit: R&B, Deephouse/Progressive en Urban. Wij zullen deze jongeren een onvergetelijke Amerikaanse avond bezorgen met veel unieke Amerikaanse aspecten. Bij deze unieke Amerikaanse aspecten moet gedacht worden aan: een beerpong area, red cups, Amerikaanse vlaggen en projecteren we live beelden waarbij er veel gebruik gemaakt wordt van interactie met het publiek door middel van een kiss-cam en andere challenges.

Eye Catch

Wij zijn Eye Catch, een commercialbedrijf dat voor elk merkbedrijf met een normaal budget een goed eindresultaat gaat produceren. De bedrijven kopen bij ons een commercial om hun product of dienst te promoten. Wij richten ons voornamelijk op het online platform. Wij staan voor het produceren en bedenken van nieuwe, creatieve commercials. Aan de hand van het type klant en zijn/haar wensen wordt er samen met de klant gebrainstormd over de commercial en gaan wij aan de slag. Wij streven naar klanttevredenheid en goede kwaliteit. Wij willen ons onderscheiden van de concurrenten door altijd bereikbaar te zijn, goede service te bieden en door lage prijzen te vragen.

Future Productions

Future Productions is een video productiebedrijf bestaande uit vier gelijke, jonge ondernemers. Door een vrije, maar ook sterke samenwerking, is Future Productions gespecialiseerd in het filmen, monteren en regisseren van bedrijfsfilms met promotionele doeleindes. Future Productions richt zich hierbij voornamelijk op MKB-bedrijven in Noord-Holland. Door verschillende gedachtes bij elkaar te brengen, heeft elke geproduceerde film zijn eigen innovatieve, creatieve randje. Met een frisse blik op de toekomst laten wij het traditionele adverteren achter ons.

InHolland Radio

Inholland Radio is een bedrijf dat radio makt voor en door studenten. Het plan is om uiteindelijk samen met Inholland Rotterdam 5 dagen in de week radio te maken. Wij zijn nu nog druk bezig met het realiseren van een locatie-set, een studio waarmee we op verschillende plekken radio kunnen maken. Daarmee staan wij uiteindelijk op bepaalde evenementen, ook staan er al een paar evenementen en werkbezoeken gepland waar wij heel enthousiast over zijn. Ze bestaan uit een divers en enthousiast team.

Red Island Music Agency

Red Island Music Agency (RIMA) is een beginnend artiesten managementbureau die zich richt op opkomende artiesten. De artiest staat centraal. Alle beslissingen worden samen met de desbetreffende artiest genomen en niet voor hen. RIMA is er voor de artiest, van promotie, naar singles opnemen tot optredens regelen. Persoonlijke begeleiding, tevredenheid en vertrouwen zijn de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. RIMA werkt voornamelijk met artiesten binnen de popgenre en singer-songwriter genre. Aangezien het een kleinschalig bedrijf is, zal er intensief samengewerkt worden met de artiest, om zo de wensen en eisen te verwezenlijken.

SB-TV

SB-TV is een (online) AV media bedrijf / productiehuis wat is onderverdeeld in twee verschillende afdelingen. De B2B markt en de B2C markt. SB-TV is een (online)media bedrijf wat beeld en video producties maakt en aanbied voor bedrijven, organisaties, verenigingen etc. SB-TV heeft als visie dat beeld veel meer zegt dan een lap of stukje tekst. Steeds vaker zie je bedrijven zich zelf promoten via online platformen als Facebook, Twitter en websites. Ook het gebruik van beeld is in opkomst omdat steeds meer bedrijven inzien dat het inzetten van beeld en video veel positieve reacties en resultaten bied. Dat komt doordat als bedrijven iets willen overbrengen of uitleggen aan hun klanten, of een nieuw product onder de aandacht willen brengen, dit het best kan door middel van een video. Mensen slaan dit veel sneller op en het is makkelijker dan een stuk tekst te lezen. SB-TV gaat de markt op om voor iedereen die dat wilt een goede/ mooie video te maken die precies aansluit bij hun behoefte. SB-TV snapt als geen ander dat bedrijven, organisaties en verenigingen een doel willen behalen met het inzetten van een video, bijvoorbeeld het onder aandacht brengen van een product of bij vereniging het werven van leden. Dit is voor ons het aller belangrijkste bij het produceren van de video en deze focus zullen we dan ook ten aller tijde niet uit het oog verliezen. Hierin zal SB-TV ook altijd met adviezen komen om dit daadwerkelijk te bereiken. Het pro actief meedenken over de inhoud is dan ook voor ons net zo belangrijk als een het maken van een mooi shot. Naast het aanbieden van online AV producties voor de Business to Business markt wil SB-TV zich ook bezig gaan houden met het bedenken en produceren van formats en documentaires in opdracht van tv zenders en tv omroepen. Ook gaat SB-TV een eigen platform lanceren op Youtube en eigen formats produceren voor dat platform.

VIP Productions

VIP Productions focust zich voornamelijk op persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever. De focus ligt op service verlenen, persoonlijk contact en dus extra aandacht geven. Sfeer is dan ook een essentieel onderdeel zodat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt naar de opdrachtgever. Wij zijn een jong en leergierig bedrijf dat tijdens het maken van verschillende opdrachten blijft ontwikkelen. Onze missie is dan ook persoonlijk te groeien zodat het bedrijf mee kan groeien en we onszelf kunnen blijven ontwikkelen. Onze slogan luidt: ‘’VIP’’ Productions, Star treatment!’

Young Fresh Management

Wij van Young Fresh Management bieden servicepakketten aan jonge en frisse artiesten die creatief, inspirerend en vernieuwend zijn. We begeleiden de artiesten in het maken van promotie, het vinden van boekingen, binden aan labels en het zorgen voor imagoverbetering. In het kort willen we de artiesten naar een hoger niveau brengen binnen de dancemarkt.

2B-Events

2B-EVENTS is een evenementenbureau dat zich met volle focus richt op het ontwikkelen van nieuwe concepten en het organiseren van evenementen. Wij zijn een jonge dynamische onderneming, die bestaat uit vijf studenten. Een ieder kent zijn eigen kwaliteiten, waarin wij elkaar allemaal aanvullen tot een gedreven team. We zijn een team die goed op elkaar is ingespeeld, waardoor de communicatie binnen het team, maar ook daarbuiten, goed verloopt. 2B-EVENTS zet zich volledig in om te zorgen dat de klant tevreden is door middel van het inzetten van innovatieve technieken, acties en thema’s die op dat moment trending zijn.