De teams van 2018!

4You Events

Wij zijn 4You Events. Bij 4You Events draait het om de behoeftes van de clubbezoekers. We streven ernaar om elk event zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van het publiek. Door middel van creatieve ideeën willen we de bezoekers bij elkaar brengen door de achterliggende gedachte van het evenement naar voren te brengen!

El Events

Wij zijn El Events, ons bedrijf staat voor een jong, enthousiast en ambitieus team.

Wij hebben veel creatieve ideeën en een groot bereik, dit zijn onze sterke punten om een geslaagd event neer te zetten.

Sépavini

Sépavini entertainment wil graag verder doorgroeien tot een zelfstandig en “out of the box thinking” evenementenbureau die door de buitenwereld als origineel en ambitieus wordt gezien. Met ons team laten wij de klant koning zijn en creëren wij een excentrieke beleving die een verbluffende herinnering achterlaat.

In it 4 you

In it 4 you is een start-up evenementenorganisatie bestaande uit 6 enthousiaste studenten. “In it 4 you” streeft naar het succesvol organiseren van memorabele evenementen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

The Next Stop Entertainment TNS

“Wij van The Next Stop Entertainment (TNS) zijn een kleine start-up van zes personen, samengebracht door onze gedeelde interesse in het organiseren van evenementen. Onze focus ligt op het schenken van persoonlijke aandacht aan zowel bezoeker als opdrachtgever, en samen creëren wij een unieke belevenis!”

Inholland Radio

‘’Inholland Radio” is terug, En beter en sterker dan ooit! Met het hele team gaan we maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 16:00u live radio maken. We zorgen dat je dag lekker afwisselend wordt met onze “3+1 muziek formule”, diverse items, de nieuwste muziek en natuurlijk veel humor. Elk programma is uniek bij ons op de radio en dat hoor je er vanaf! Wil je luisteren? Check onze Instagram bio: “@Inhollandradio’’

Breakdown Music

Breakdown Music is an organisation with the purpose to support local dutch artists from the Rock, Punk and Metal scene. We support our artists with bookings, recordings and everything in between, so the artists can all reach their goals and dreams, to ensure that We Will Be Heard.

Tonal Music Management TMM

TMM is een artist management bedrijf wat zicht richt op het vinden van jonge talenten over verschillende genres. Het is TMM’s doel om deze talenten te helpen groeien en ontwikkelen in de muziekbranche en ze zo helpen aan een carriere in de muziekwereld.

Intervention

Intervention is een artist management die bestaat uit vijf jonge ondernemers met passie voor muziek. Wij willen jonge talentvolle artiesten begeleiden zodat zij een duidelijke richting op worden gestuurd naar hun eigen toekomst.

MAEK Productions

Wij zijn MAEK Productions, bestaande uit vier talentvolle meiden. MAEK staat voor ‘Media And Entertainment Knowledge’. Met onze creativiteit, ervaring en motivatie willen wij streven naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Double-C

Wij zijn Double-C. Wij richten ons op het betrekken van het publiek bij onze producties. Wij willen entertainment bieden aan iedereen die kijkt en een ontsnapping zijn voor de realiteit. Wij zijn samen gekomen door een liefde voor TV en productie en dit willen wij delen met iedereen.

Capra

Capra staat voor; flexibiliteit, doorzettingsvermogen en kracht. Wij willen op een unieke en verfrissende wijze maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht brengen en bespreekbaar maken. Dit doen we door een korte maar krachtige audiovisuele boodschap over te brengen naar onze doelgroep.

The Creation Unit

The Creation Unit bestaat uit 4 jonge, professionele en verfrissende studenten. The Creation Unit wil er voor de studenten zijn: ‘voor en door studenten’. Wij zullen relevante onderwerpen op een toegankelijke en vernieuwende manier aankaarten in de vorm van online content. ‘Toegankelijk’ door de open benadering, waarbij informatie en entertainment nauw met elkaar verweven worden.

Jammed Productions

Jammed Productions is een productiebedrijf bestaand uit vier leden: Matthijs Lok, Janel Bosscha, Julia van der Kolk en Estelle Jagdewsing. Jammed maakt content voor denkend Nederland en streeft naar een verbeterde maatschappij. Jammed amuseert namelijk niet alleen, maar activeert ook. Wij zetten de kijker aan het denken en langs deze weg staat de kijker bewuster in het leven. Zo luidt Jammed’s missie; GEZOND VERSTAND, KANSRIJKE TOEKOMST!

RAV Creations

RAV Creations richt zich op het maken van online video, waaronder bedrijfsfilms en aftermovies, voor start up bedrijven en particulieren. Wij zijn inzetbaar voor het gehele proces, van concept tot product, voor ieder budget. Wij zetten met passie en creativiteit uw idee om naar beeld.